Bouwcalculaties

PostHeaderIcon HR BOUWCALCULATIES

Het calculatiebedrijf verzorgt, in opdracht van derden, de calculatie van bouwkundige projecten en geeft daarbij bouwkundig advies. We zijn daarbij volledig onafhankelijk.

Ons streven is gericht op een langdurige duurzame relatie met onze opdrachtgevers. Per opdrachtgever worden de wensen vooraf vastgelegd en bij de uitvoering staan kwaliteit en service voorop. Dit wordt gecombineerd met een, voor de opdrachtgever, aantrekkelijk tarief voor onze diensten.

Vooraf worden met elke opdrachtgever de eisen die gesteld worden aan de calculatie en het advies goed doorgesproken en vastgelegd. Dit voorkomt problemen achteraf. Bij de uitvoering wordt gebruik gemaakt van een up-to-date en goed werkend softwarepakket. De rapportage is helder en overzichtelijk, waarbij rekening is gehouden met de wensen van de opdrachtgever zoals eerder al is vastgelegd. De calculaties worden in informeel overleg toegelicht en onzekerheden in de calculatie worden afzonderlijk gemeld.

 

calculaties2

Hebt u teveel werk voor uw eigen calculators of wilt u uw calculaties uitbesteden? Bent u wellicht niet tevreden over uw huidige calculator? Dan komen wij graag in contact met u.

Uw contactpersoon is Gert-Jan van de Haar, te bereiken op <M 06 53 10 42 52>.

In de dienstbetrekking van 7 jaar als (hoofd)calculator bij een middelgrote aannemer heeft hij het calculeren geleerd. In die functie was hij verantwoordelijk voor het uitrekenen  van zeer verschillende projecten, van klein tot groot en van eenvoudig tot zeer complex. Omdat de aannemer groot was in projectontwikkeling heeft Gert-Jan daarin een grote rol kunnen spelen, waardoor hij beschikt over de nodige ervaring. Vanaf 2003 heeft hij besloten om als zelfstandig ondernemer calculaties voor derden te gaan uitvoeren en met succes. HR Bouwcalculaties heeft een selecte groep van opdrachtgevers die regelmatig terugkomen met nieuwe opdrachten. Mag hij u binnenkort als nieuwe opdrachtgever verwelkomen?

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben of gewoon meer informatie wensen, maakt u dan gebruik van ons contactformulier.

Wij nemen dan op korte termijn contact met u op.