PostHeaderIcon BOUWBEDRIJF DGJ VAN DE HAAR

In 2003 is het bouwbedrijf van start gegaan. Middels een opleiding MTS Bouwkunde, het later behaalde aanne- mersdiploma en jarenlange praktijkerva- ring mag de eigenaar zich met recht bouwdeskundige noemen.

De activiteiten van het bouwbedrijf zijn timmerwerken en (kleinere) bouwprojecten.

 

bouwbedrijf2

Als voorbeelden daarvan noemen wij:
  • aanbouw (uitbreiding van woning);
  • verbouw (aanpassingen aan woning);
  • oprichten van berging of garage;
  • vernieuwing van badkamer of toilet;
  • plaatsing van dakkapel of vergroten van woning op verdieping;
  • vervanging van (slechte) kozijnen, ramen of deuren;
  • realisatie van luifels, carport of schutting.

Het bouwbedrijf werkt bewust kleinschalig. Daarmee heeft het zijn oorspronkelijke karakter weten te behouden, wat zich kenmerkt door korte communicatielijnen en een grote betrokkenheid van de eigenaar met de opdracht en dus met de opdrachtgever. Een goed persoonlijk contact met opdrachtgevers, succesvolle afronding van de projecten en de kans op vervolgopdrachten is daarbij belangrijk.

Onze klanten weten dit te waarderen. Sinds de startdatum hebben wij niet hoeven te adverteren en opdrachten zijn via mond-tot-mondreclame binnengekomen. Voor voorbeelden van inmiddels afgeronde projecten kunt u links in het menu klikken op Foto's projecten.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons.

Uw bouwproject wordt dan vooraf met u doorgesproken, individuele wensen worden in kaart gebracht en u ontvangt een gedetailleerde prijsopgaaf die in een persoonlijk gesprek wordt toegelicht. Pas als alles naar wens is, volgt onze opdrachtbevestiging met de afgesproken prijs. Tijdens de bouw is er regelmatig overleg met de opdrachtgever. Bij oplevering vindt de eindbeoordeling plaats en worden, indien gewenst, aanpassingen gerealiseerd. Graag tot ziens!